Kauan eläköön pohjoismainen yhteistyö!

Viikko sitten Nordic School Student Network- NSSN, eli pohjoismaisten toisen asteen opiskelijajärjestöjen yhteistyöverkosto teki historiaa, ja valitsi itselleen johtokunnan. Johtokunnassa on viisi jäsentä, joista yksi olen minä! Toisin sanoen minä edustan niin Suomen suomenkielisiä kuin ruotsinkielisiä lukiolaisia ja ammattiin opiskelevia SLL:n, FSS:n ja SAKKI:n mandaateilla pohjoismaisella kentällä.

Voin häpeämättä sanoa johtokunnan syntymisen ja NSSN:n toiminnan syventymisen viime vuoden aikana olevan pitkälti SLL:n ja meitsin ansiota. Mä olen asiasta sairaan onnellinen, sillä meillä pohjoismaisilla opiskelijajärjestöillä on niin paljon yhteistyöpotentiaalia. Nykyäänkin tavataan jo kolmesti vuodessa, mutta ties vaikka tukisimme nykyistä vahvemmin toistemme edunvalvontaa tai järjestäisimme yhteistapahtumia!

Kansainvälinen vaikuttaja Henri Miettinen kiittää ja kuittaa.